Συνταγή Φουρταλιά

• αβγά
• 6 πατάτες
• 4 λουκάνικα χωριάτικο (ροδέλες)
• 2 κ.σ. δυόσμος
• 1/2 φλ.τσ. γάλα
• τριμμένο τυρί (ξερή μυζήθρα)
• αλάτι, πιπέρι
• λάδι (για τηγάνισμα)

Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε τα αβγά με το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι, το δυόσμο αλλά και το τριμμένο τυρί μας. Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες. Σε αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο τα λουκάνικα (ροδέλες). Βγάζουμε τα λουκάνικα, προσθέτουμε ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τις πατάτες μέχρι να ροδίσουν. Ρίχνουμε τα λουκάνικα και το μείγμα αβγών και ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει και από τις 2 πλευρές. Σερβίρεται ζεστη!